Komáromi és Társa Kft. bemutatkozása

Cég jogelődjét Komáromi és Társa Bt-t, id. Komáromi Ákos és Felesége alapította 1993-ban akik elismert kézilabda edzők.
A cégalapításának az volt a kényszerű célja, hogy a rendszerváltozás utáni időben megváltozott munkaerő foglalkoztatás nehézségeire megoldást találjon: a cég tagjai az elvégzett munkájuk  egy részének ellenértékét, számlázták ki a munkaadójuknak.
Ekkoriban a cég fő tevékenysége ebből adódóan a sportszolgáltatás volt, amely meghatározó bevételi forrást jelentett a 2000-es évek közepéig.

 

1997-ben került beszerzésre egy 35 személyes autóbusz felújítás céljából.
Ezzel az autóbusszal kezdődött 2000-ben a társaság személyszállítási tevékenysége, amelyet már ifj. Komáromi Ákos gépészmérnök irányított.
Ezen tevékenység bevétele folyamatosan nőtt, ezért további autóbuszok, jellemzően Ikarusok, vásárlására került sor. A cég számos munkaerő kölcsönző,- és  közvetítő céggel állt kapcsolatban elsősorban részükre végzett munkás szállítást, valamint eseti különjáratokat bonyolított sportegyesületek, magánszemélyek részére.

A gazdasági válság hatására jelentősen visszaesett a munkásszállítási igény, ezért a cég fokozatosan az utazási irodák részére történő különjárati igényeket próbálta előtérbe helyezni, ennek érdekében az elmúlt évek során folyamatosan, több nagy értékű, korszerű autóbusz beszerzésére került sor.
2012 óta a cég vezetését és munkaszervezését tevékenyen ifj. Komáromi Ákos és felesége Komáromi Hajnalka végzi.
2016-ban új tevékenység megkezdéséről határoz a Kft.

Saját járműveinek javítására és karbantartására alkalmas  szerviz kialakítása van folyamatban, ezt indokolja a cég  tulajdonát képező 10 autóbusz üzemeltetése is.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket szolgáltatásaink javítására, annak érdekében, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az Ön igényeinek és kívánságainak.

Üdvözlettel:
Komáromi Hajnalka
Komáromi Ákos

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

HÍVJON MINKET

Komáromi Ákos +36-20-9463-787
Komáromi Hajnalka +36-20-2038-567

ÍRJON E-MAILT

komaromibusz@gmail.com

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Árajánlat kéréshez töltse ki az űrlapot!